De var den dagen..

Ja dagen har gått fort och nu ligger jag i sängen och ska försöka somna :) 
Men vill bara vissa min sminkning ja gjorde idag när ja övade lite inför halloween! ;) 


Nu blev de mobil bilder igen och färgen gör sug inte rättvis.. Men ni ser på ett ungefär iaf :D 
Med de så säger jag godnatt ❤️

Låt mig säga att jag vet..

Kollar in på bloggen lite snabbt och inser att jag måste sluta ta kort med telefonen vilket bara blir ur kasst.. Bilderna blir ju riktigt suddiga.. De är bara att köpa ny tele :P Haha nä men kanske bör börja använda kameran som iaf är lite bättre. Felet är upptäckt och ska hädanefter förbättras :p

Dagarna rullar på

Jobbveckan är igång och allt rullar på  som vanligt. Igår tog ja bort mina gelenaglar.. Skulle ja inte ja gjort. För nyss hade jag en städning här på jobbet och bröt av tummnagelnben bra bit nedanför fingertoppen så att säga.. Aj aj aj!!  Och ja som jobbar på ett så bra och utrustat jobb som inte ens har plåster.. Ajja nog om de. Snart är det helloween!! Åh så kul! Ja har aldrig varit mkt G ör de men tackvare mina fina lisor  så har ja blivit totalt insnöad i häftiga sminkningar och allt där till! Så igår på min lediga dag bar det iväg till staden för lite smink inköp :) 
Makeup stores kassa blev full och ja får nu leva lite snålt resten av månaden men de är de ju klart värt! Köpte även lite silver schampoo då nu är ja då ljushårig ;) ska ta lite kort på alla produkter ja köpte igår och skriva lite om dom imorgon. Men nu ska jag fortsätta jobba så ja får åka hem någongång :) 

Mindre rolig dag..

Idag är en såndär dag då ja bara vill ligga kvar i sängen, försökte ta mig en sväng men ja for hem ganska snabbt.. Oscar är och gör premiär för snowboardåkning, så här ligger ja nerbäddad i sängen ensam och bitter :p sen blir det jobb 16-21. Hoppas eran dag är bättre! :) 

Alla dagar blir inte som man tänkt! :)

En god natts sömn!

Ja de kan man minst sänga.. Jag ville verkligen inte alls kliva upp imorse. 
Igår hämtade vi den nya sängen och  mitt i ihopbyggnaden var jag tvungen att fara och vara barnvakt, så när ja kom hem stod sängen färdig och klara :) 

De var lite svårt att ta en rättvis bild med  iPhone kameran. Men den passar jätte bra i vårar sovrum!

Nu tänkte jag fixa mig lite och sedan åka till jobbet 12-21 idag. Såg att minus graderna kommit på besök igen så nu är det riktigt halt ute blir kanske att gå till jobbet, måste fixa vinterdäck på cykeln! 
Hoppas ni får en bra fredag :) 

Nya naglar

Vaknade ganska tidigt inte och slog igång en tvätt, såg Nyhetsmorgon och pysslade på, som kom en kompis förbi och fick sina naglar fixade. 


Det fick bli rosa och sen vitt glitter på ringfingrarna! :) 
Nu sitter jag med spänning och väntar för vid fyra ska vi hämta våran säng! :) wihoo woho så jag har längtat!  
Kommer upp bilder lite senare :) 


Gokväll

Hemma efter jobbet och har gjort älsklingen sällskap i soffan med några avsnitt av soa, eftersom att det var länge sen vi såg de har vi börjat om från börjar. Älskar att ha en. Serie att slö titta på! 

Idag har vi haft riktigt dåligt väder gör i Luleå inge snö och en massa regn. Jag vet inte om det är en slump men ofta när de är dåligt väder så får jag ont i huvudet och varesig det är en slump eller inte så har ja ett riktigt bra knep mot huvud värk, Spikmattan! Ja lägger Spikmattan på en matta på golvet släcker alla lampor, drar för alla persienner och stänger av alla typer av ljud, lägger mig utan tröja på Spikmattan med en varm filt i ca 30min och tada huvudvärken är som bortblåst! Jag kan slappna av till 100% och alla spänningar släpper :) värt ett försök för er om ni har ont i huvudet någon gång eller känner er stressade! 

Nu ska ja fortsätta se sons of anarchy! :)  tack för idag slut gör idag!

Morgon mys

När älsklingen ligger i feber och förkylning så lagar jag favorit frukosten och pysslar om ❤️ 

Ägg och bacon smörgås! 

Det är viktigt att ta hand om varann ❤️


Städ dag och jobb kväll

Eftersom att jag inte börjar förän 16:00 så passar jag på att göra lite nytta! Alltid skönt att hinna städa och tvära dagar då ja jobbar så slipper ja sköta sånt på lediga dagar :) 

Igår planterade jag om lite blommor och hittade även lite skott som jag planterade i en annan kruka, hoppas dom klarar sej! 


Nu är det fint i sovrumsfönstret så nu kan sängen komma tycker jag..! 

Var på blomsterlandet en sväng igår och hittade ingen passande blomma till mina krukor. Får se om jag ska Idas åka till växtriket och kolla om de finns något passande där :) 


Haha i brist på annat fick det bli dessa gröna bollar men de passade inte så bra :p


Plantera om!

Hemma efter en dag på jobbet, och precis ätit pizza. Jag är inte så där jätte förtjust i pizza men de är enkelt när man är trött och har en förkyld sambo hemma :) 
Nu tänkte jag plantera om två blommor som nörjar bli förstora för sina krukor.. Så nu måste jag bara hitta nya blommor till mina fina krukor, hm någon som har tips på en passande sort? 

Lilla "gubben" druttade snart i golvet, har väntat allt för länge med denna omplantering.. 

Blogga i mobilen

Laddade precis ner blogg.se appen och vilket är en jätte bra lösning! Desto lättare det är att blogga desto fler inlägg! 

Då var det då tisdag idag och ja jobbar från 7-15, det är så jobbigt att ta sig upp på morgonen när man varit ledig hela helgen och igår börjar jag inte förrän  16:00 så imorse var mer sovande än vaken men de gick de också och ny är ja pigg och allert :) 

För fyra veckor sen köpte vi en ny säng från EM med fyra veckors väntar tid så i veckan (förhoppningsvis idag!) borde vi får en sms eller samtal om att sängen finns på plats och redo att hämta hem! Och eftersom att vi var så snabba att sälja iväg gamla sängen så sover vi nu i bäddsoffan som är mindre skön ena sidan är hård och andra någolunda mjuk så varje kväll är de lite diskussion om vem som ska få sova på mjuka sidan.. Haha! Så nu kommer nya sängen vara riktigt skön. 

Förutom de så har vi under veckan en gäst hos hos som tagit över vardagsrums soffan. Igår när jag kom hem satt det en lapp utanför dörren, haha. sambons kusin är här i Luleå för att fixa lite med bilen. Och som vanligt tar han med sig både Ren och älgkött och fyller frysen, så nu klarar vi oss hela vintern ;)  
Nä nu är det dax att fortsätta jobba igen!  


Halli hallå

Nu var det ett tag sen ja var in här, minst sagt.. och bara sådär från ingenstans fick jag ett bloggsug, så nu är jag tillbaka förhoppningsvis för att stanna!
 
 

RSS 2.0