Blogga i mobilen

Laddade precis ner blogg.se appen och vilket är en jätte bra lösning! Desto lättare det är att blogga desto fler inlägg! 

Då var det då tisdag idag och ja jobbar från 7-15, det är så jobbigt att ta sig upp på morgonen när man varit ledig hela helgen och igår börjar jag inte förrän  16:00 så imorse var mer sovande än vaken men de gick de också och ny är ja pigg och allert :) 

För fyra veckor sen köpte vi en ny säng från EM med fyra veckors väntar tid så i veckan (förhoppningsvis idag!) borde vi får en sms eller samtal om att sängen finns på plats och redo att hämta hem! Och eftersom att vi var så snabba att sälja iväg gamla sängen så sover vi nu i bäddsoffan som är mindre skön ena sidan är hård och andra någolunda mjuk så varje kväll är de lite diskussion om vem som ska få sova på mjuka sidan.. Haha! Så nu kommer nya sängen vara riktigt skön. 

Förutom de så har vi under veckan en gäst hos hos som tagit över vardagsrums soffan. Igår när jag kom hem satt det en lapp utanför dörren, haha. sambons kusin är här i Luleå för att fixa lite med bilen. Och som vanligt tar han med sig både Ren och älgkött och fyller frysen, så nu klarar vi oss hela vintern ;)  
Nä nu är det dax att fortsätta jobba igen!  


Kommentarer

Skriv gärna en rad här nere!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du också en blogg?:

Lätta på hjärtat<3:

Trackback
RSS 2.0