onsdag torsdag sen kommer fredag!

Ja idag är de onsdag en helt vanlig dag mitt i veckan. Vaknade lite för sent idag oscar kom sent till jobbet å ja fick stressa för att inte missa min buss, så ja också skulle komma sent, Fick även jobba över idag. Egentligen är jag ju barnvakt måndagar och onsdagar men pga jobba å andra saker så blev de inte i måndags å inte idag heller,
så vad ska man nu hitta på ikv?
imorgon är det torsdag den 27, ett mkt efterlängtat datum må ja säga! Lönen kommer in på kontot å ja kan handla mat ;) De är tur att ja har min kille :P Nä men från och med denna månad ska ja verkligen skärpa mig, inte köpa för mkt saker.. Skärpning Lina!!
Sen efter torsdag kommer ännu en efterlängtad dag :) Då blir de en tripp till ikea med oscar. kommer bli hur kul som helst! Längtar jätte mkt!
Ja de är väl hur slutet på min vecka kommer se ut. Sen lördag söndag vet ja inte riktigt, kanske bara ta de lugnt :)

Jag har precis kommit hem från jobbet å oscar är hemma hos han å tapetserar. Ja fick inte komma å hjälpa till resultatet får bli en överraskning ;)
Igår var vi förövrigt och målade taket där i hans rum. de var ju jätte kul däremot vet ja inte om ja riktigt har en talag när de gäller å måla tak :p Men men man kan ju inte vara bra på allt. å kul hade ja ju iaf ;)

Nu blir de nog att städa undan lite här hemma å sedan sätta sig här igen och bara ta de riktigt lugnt. Hoppas ni får en riktigt bra kväll!  <3

Tisdag

Ja så här dagarna inna lön är man ju som vanligt fattig :( Idag vart d einge jobb eftersom att ja har utbildning. Trist som bara den men men de är väl bra att man går på de. Förutom utbildningen så händer de inte särskilt mkt alls.. Trist! Kanske kan fara till oscar när han slutar å hjälpa han att fixa med tapeterna : ) Duktig kille ,man har ;)
Sen sju imorse så oscar for till jobbet så har jag suttit vid datorn.. Inte bra alls. Hhaha men jag har ju äntligen fått photoshop så d eär svårt att slita sig :P
Tänkte visa lite vad ja har gjort för kul : )Vad tycks? :)

Nä men nu ska jag nog börja fixa mig lite så man inte kommer försent till utb. Ha en bra tisdag : ) <3

Ja då var den en ny dag..

..med nya upplevelser, problem, lösningar och nya möjligheter!
Idag är en sådan dag som ja helst vill slippa.. men man kan ju tyvärr inte välja ut dom roliga dagarna här i livet. Nu sitter ja hemma helt ensammen i soffan och ingen lust till någonting. Börjar kl 14 och ska jobba till 21 ikv. Det är så jobbigt att jobba så sent jämnt då hinner man ju inte göra någonting för alla andra jobbar eller är i skolan nu på dagen.
Men nu tänkte ja skriva om nå annat, som ni ser så har ja ändrat lite här på bloggen :) ganska nöjd lite kul med lite färg för en gångs skull  :)
Ja sa ju att ja skulle lägga ut lite bilder på hur de ser ut här hemma hos mig : ) men tyvärr så har ja ingen sladd till kameran, så ja får vänta med de ett tag.
Nu tänkte ja städa upp lite, så de blir trevligt att komma hem sen.
Hoppas att ni får en bra måndag :) Kram

Tiden bara springer iväg!

Ja vars tar egentligen tiden vägen? Sist jag skrev skulle jag ha nationella och nu är både skolan, studenten och till och med sommaren över. Mitt liv har förändrats en hel den ses sista inlägget kan ja lugnt säga. och ja tror faktiskt bara att det är posetiva saker som har hänt :) Känns som att mitt tråkiga liv och dåliga självkänsla verligen behövde det.
För de första så har jag ju tagit studenten och hitils har ja inte gått många dagar utan jobb. Direkt efter studenten började jag på ett äldre boende där ja har jobbat till den 9e oktober. Där sista perioden var 100% Som faktiskt känns jätte bra. Man känner sig så otroligt nöjd när lönen kommer och man vet att vertända öre som kommit in på kontot har jag jobbat och slitit för. Nu klarar ja mig själv och behöver inte hjälp. Kan själv :) Och nu har jag fått en måndas jobb från och med imorgon på en hemtjänstgrupp. och lite vik jobb däremellan. Otroligt tacksam för varje arbetsdag ja får :)
Sedan har jag ju mitt kärleksliv förändrats också, är injte längre tillsammas med som ja nu kan kalla han mitt ex. Som även de bara känns mycket bra! Jag har även träffat en underbar kille som heter Oscar. En sån som man drömer om ;) Och de här känns mer än bra, är så otroligt glad att ja har träffat han! ♥♥♥
Ja så med andra ord har mitt liv tagit en totalt vändning! Från mitt unga, enformiga liv i skolan. till ett moget och självständigt liv i arbetslivet :)

Men nu ska jag ta det lugnt vid tv:B ett tag så får vi höras imorgon :) KramRSS 2.0