Normala vardagar

Ja vardagarna börjar rulla igång nu jobbar ja 85% och plugget börjar på måndag. De är med blandade känslor. Jag vill inte bli så där stressad som ja lätt kan bli när de blir för mkt. Men samtidigt så mår man ju inte bra när man inte jobbar heller så vi får se hur detta går. Nu har jag iaf ett schema att gå efter och kan planera mina dagar lite bättre, då kan jag planera in dom dagar då ja inte ska göra någonting alls så ja får min vila som jag behöver.

I förr går åkte julpyntet ner i källaren :( Kändes mindre kul, Jag saknar de där härliga ljuset man får att julstakar, julstjärnor osv men å andra sidan så är det ju ljusare ute ist.

Nu sitter jag här och tar de lugnt i morgonens tystnad :p och ska snart göra mig klar för att jobba 12-21:15. Hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi en annan dag <3

StorHelger

Ja nu är alla dessa stor helger slut :) blir en sista fest på lördag sedan börjar vardagen igen och julpyntet åker ut :) Tråkigt men ändå skönt.

Under dessa dagar har det hänt en massa roliga och tråkiga saker. Julen var bra, den spenderades med mamma och min sambo litet och lagom. Fina julklappar delades ut, bla fick jag en symaskin som ja så gärna ville ha. Så här ska det sys gardiner och dukar :p

Älskling har haft den turen att få vara ledig alla dessa dagar så vi har kunnat spendera många dagar tillsammans, det är så härligt! Sedan skulle vi åka till Karesuando till älsklings släkt. men då går bilen sönder.. Och jag hade stora planer för denna resa men nu gick ju inte de :( Man ska aldrig planera..
Men tur är så hittade vi en jätte fin bil, kombi ;) precis en sån vi tänkt oss ganska snabbt :) Så nu är vi bilägare igen, skönt! Visseligen var vi bara utan bil i typ två dagar men man blir snabbt handikappad.

Sedan var det dax för nyårsafton och den spenderades med trevligt folk och strax innan tolvslager friade jag till Oscar så nu är vi nyförlovade också <3

Vårat 2013 börjar bra hoppas det fortsätter lika bra ;)

Plus att jag nu har fått en jobb också :)

RSS 2.0