Fredag kväll

Ja då var helgen äntligen här och jag har precis kommit hem från jobbet och sitter i soffan, På tvn är det x faktor och När det nyss var reklam fick jag en glad överraskning, Farmen ska börja igen. Haha minns ni de programmet?
Det verkar ju vara en hit att åter upp ta alla gamla godingar i tv rutan nu :P

Imorgon står jobb på schemat 17-21. Under dagen vill jag bara ta de lugnt :) En skön lördag :)

Ha en fin kväll <3

Låt tiden gå!

Sitter hemma och väntar på att tiden ska gå så ja kan gå på mitt nästa besök, i hemtjänsten... Suck
Onodigt inlägg :P

Godmorgon

Jag känner mej helt slut i kroppen och känner att ja måste komma igång ist för att sitta här i soffan och dega framför Nyhetsmorgon. Det kliar fortfarande i julgrans fingrarna :P Ska kolla med sambon om han accepterar en tidigt framplockad gran ;)

Idag är de fredag sista vardagen, vad sksa ni gott folk roa er med denna helg?
Själv ska jag kanske förbi en av mammas bekanta som fyller år och sedan blir det jobb 16-21:15 Lite kvälls mys. Förhoppningsvis jobb även lördag och söndag.
Blir kanske en sväng förbi skyltsöndagen :)

Ha en bra dag :)

Jobbar och sliter

Jag har inte skrivit så mkt på sista tiden har varit så mkt på jobbet och annat så orken inte räckt till. Men nu är det dax igen. Kom hem för ett tag sen från jobbet, 7-12. Skulle egentligen vara i skolan idag men då blev det inställt så ja får sitta hemma och ta det lite lugnt ett tag innan jag ska vara barnvakt.

Igår var det dax för det första Nationellaprovet i Engelska6, det var den skriftliga delen och det kändes som om det gick ganska bra. Inte helt åt skogen iallafall :P Sedan mot jobb 14-22.

Ja så nu sitter jag här i Lugn och Ro och känner att julkänslan är allt för låg. Vill så gärna julpynta lite mera men vi har inte så mkt faktiskt, Ja kommer från en liten etta och oscar hade inget mer än en svart julstjärna. Jag funderar om man skulle ta upp den där julgranen, mysigt men kanske ändå tidigt kanske får vänta tills iaf 1 December.

Men men vi får se om ja klarar att hålla fingrarna borta. Nu tänkte ja små städa ihop lite slänga på en tvätt och sen ta en välförtjänt PowerNap ;)

Hejs <3


Snabbis

Jag jobbar som vanligt, är hemma just nu på en rast och ska strax springa vidare Men ville slänga in ett inlägg först :)

Imorgon blir de mys på stan med många fin människor <3 Längtar.
Nu har ja tvätt hos en kund, och ni alla vet ju hur mkt ja hatar att tvätta, Hur ska ja våga gå ner i källaren och in i tvättstugan utan nån å hålla hand med :P

Önska mig lycka till :)

Livet just idag

Lördag morgon, sambon har åkt iväg för att åka snowbord. Så jag sitter i min ensamhet här och funderar. Livet idag, vars står jag just för stunden. Jag bor i en underbar lägenhet, tre rum och kök med min underbara Oscar. Jag studerar engelska6 och Naturkunskap2. När jag inte pluggar så jobbar jag så gott de går. Efter jul är pluggandet färdigt och jag känner att jag vill gå vidare med livet nu vill jag gå till nästa kapitel.
Många gånger har jag tänkt tanken att jag skulle vilja förlova mig, gifta mig och skaffa barn. Men jag har alltid vetat att rätt tid inte är nu. Men idag vill jag de mer än någon sin och det känns mer än rätt.
Jag har en underbar sambo som är mogen och som jag framförallt älskar. Jag vill så gärna leva mitt liv med dej Oscar<3 Mina framtidstankar och jag känner mig så lycklig.

Idag Ska jag förhoppningsvis gå på stan med mamma, en snabbis sedan äta lite innan jag ska till jobbet,


Känna lugnet

Det blev inget jobb idag heller.. Men imorgon kväll äntligen! Ikv blir de att äta pizza, ta nån cider med en mycket fin kompis och kanske trycka lite karra ;)  
 
Ha en trevlig fredagkväll allesammans <3

Dåliga besked

Oj oj oj Ja nu så här lagom innan jul fick jag inte den bästa lönen, Ajja dyra julkklappar kan man ju inte förvänta sig. Jag får ta och kanske göra en julklapp till Oscar.
Har ni några tips?
Bla Tänke ja att ja kanske skulle kunna göra kort, Typ en massage, eller lite olika saker :)

Nu små fixar jag här hemma och hoppas på att jag ska få nå jobb idag iaf!

Som en sten

Jaa äntligen har ja lämnat in två skriv uppgifter! Hoppas bara Läraren är lika nöjd som jag :)

Ledig

Eller vad man kan kalla det, Ledig från jobb iaf, men måste plugga, sen en titt förbi skolan och sen ikv blir det att vara barnvakt också så de är som fullt upp iaf : /
Som vanligt..

Nu lyssnar ja på lite jul musik för att få lite lugn, Kan ju tipsa om att Sofia Karlsson är en riktigt bra sångerska om ni gillar sån musik. Jag blir alltid så lugn och fridfull eller vad man ska säga när ja lyssnar på hennes musik. Men tänkte försöka få lite koncentration så ja kan plugga klart nu!

Bilder

Lite jul känsla har man iaf <3
Små stickade tomtar ja fått at Oscars mamma <3
 
Målde om min julstake, Glömde tyvärr att ta kort på den innan ja målat om den. Röd från början :)
 
Små gulltomtar<3
 
Nån slags adventsljusstake.
 

Satte även lite text på detta foto, impuls.
 
 
Ni får även en bild på mig från idag då ja och oscar skulle ut och äte lite extra fint :) Mysigt vart de! Oscar <3

Men nu ska ja lägga mig i sängen å titta på master ink en ny dag imorgon också :) <3 nattinatt
 
 

Från det ena till det andra..

Efter att ja pluggat allt för få minuter så började ja julpynta ;) Hehe så nu är de lite jul här men bara lite jul ville inte "slå på stort" i år. Lägger upp nån bild imorgon.

Nu tänkte jag faktiskt ta en tidig kväll och krypa ner i sängen, Natti natti <3

Plugg

Ja nu ska ja försöka bli klar med mitt "letter to the editor" Bara att skriva så tangentbordet glöder, Blir nog inte nå jobb idag.. Men Ja måste verkligen bli klar med detta.

Sedan tänkte jag göra middag idag till nin älskling <3 får se om de bli nå av de ja köpt, Tanken är iaf något slag av kyckliggryta ;)
 Nä nu ta tag i skrivandet igen..

Godmorgon

Idag är en sådan dag som ja inte har någon lust att göra någonting. Men ja måste väl de iaf antar jag. Gå till skolan kl 11 för en skrivning, ska försöka bli klar med den idag så att jag slipper tänka på det mera. Sedan får vi se om man får sig nå kvälls jobb eller om de blir imorgon ist.

Är så sugen på att köpa lite nu möbler, till hallen och vardagsrummet och en ny säng då men de får nog bli sist. Önska kostar ingenting ;)

2 år!

Tänkte bara säga att denna månad fyller min blogg 2 år,  om man lägger ihop alla dagar ja bloggat blir de väl knappt ett år men ändå :P

Speglar min inspiration

Ny bloggdesign, den speglar min inspiration för tillfället, färglös. Jag Bytt gardiner och tagit bort färgglada ljus nu är de stilrent som gäller för ett tag.

Har haft en skrivning i skolan idag som inte gick så där jätte bra faktiskt.. Vi skulle skriva en jobbintervju på engelska så det var inte det enklaste. Men bättre lycka nästa gång..

Nu ska jag åka och ta hand om en sjukling <3

vuxenpoäng

Hur många vuxen poäng har man lyckats samla på sig?
När är man vuxen.Jag skulle nog vilja kalla mig själv för vuxen.
Jobbar, bor med min sambo, hushållsarbete, och mogna beslut ja de är några saker som gör mig till vuxen. så kanske 75 av 100 vuxenpoäng de är bara familjelivet kvar :)

Har gått och blivit sjuk..

Ja så är de ja är drabbad av feber, Bebisfeber!
Vet inte vad som har hänt med mig. Kan inte tänka på annat än små bebisar, barnvagnar, spjälsängar och små nappar.
Men hur botar man detta?
Ojojoj vi får se om de ger med sig,

Då var de äntligen hjelg

Ännu en helg har kommit tiden bara springer iväg!
Dock jobbar ja ju ikv och hela dagen imorgon men men, de är väl bra :)
Igår var jag hos min fina vän lisa och badade bubbel bad ute på verandan, de kallar ja lyx ;) Det var hur mysigt som helt!

Sen tänkte ja passa på att klara lite också.. De är ja ju så bra på :P CSN ja kära CSN vill bara säga att koll de har dom då inte.. Förra månaden kändes de som om dom hade skickat lite för mkt pengar och jag tog tag i det och ringde dom och frågade om jag hade fått fel summa in på mitt konto men nej nej här stod allt till rätta kunde tjejen som svarade konstatera på ca 5sekunder.. Och nu igår fick ja ett fint litet brev där de står att ja har fått för mkt och måste betala tillbaka.. visserligen är det bara 422:- Men ändå måndagen december då ja kommer ha som minst pengar på hela året och kommer att behöva mkt mer då passar de att skicka en fin räkning extra.. Ja ekonomin är inte på topp kan ja säga! Men men ja har inget att säga till om enligt den dumma lagen.. Så de är bara att glatt betala tillbaka!

Låt kreativiteten flöda : )

Ja precis de är vad jag gör :) Har äntligen fått klart tavlan som ska hänga i sovrummet : )

Uppe tidigt

Ja för en gångs skull så är även ja vaken tidigt i hopp om jobb idag :)Hoppas ja får ett bra pass så man tjänar lite pengar :)

Lösningen

Ja lösningen på allt verkar vara att ta slut på sig själv, göra de man inte orkar. Men de gäller väl att leta upp energin som ja ännu inte funnit och försöka med de omöjliga,att ta mig ur denna känsla!

Livet känns helt upp och ner

Tänker mkt på hur allt var förr! Jag tänkte alltid att ingetning kan bli värre än så här. Men de kunde de tydligen bli.. Idag är en sådan dag då ja känner att de inte är värt de längre!
Men man måste väl försöka kämpa sig igenom sådana dagar också antar jag.
Jag har nog aldrig kännt mig sämre än så här, Jag pluggar inte, ja jobbar inte ja städar inte ja gör ingenting alls. Och ja orkar inte försöka ens.. Förr flöt allt bara på fast att d einte var så kul alla gånger så var de bara att flyta med, idag måste ja göra allting själv ja har inget att flyta med i.. Jag känner mig fast och ensam faktiskt, Fast att ja har många runt om kring mig, Svårt att förklara. Suck..



RSS 2.0