Julpanik

Ja idag är det den 20e fyra dagar kvar till julafton och jag har inte hunnit köpa julklapar ännu.. Idag jobbar jag 12-21:15 imorgon 14-20 och sen lärdag får ta tag i detta med mat och julklappar... Hm känns kanske lite stressigt men men. vad göra min inte.. Känns som om ja inte gör annat än å jobba :p men de lönar ju sig sen när lönen trillar in på kontot ;)

Det snöar och snöar, tar det aldrig slut?`Hihi men de är ju inte hela världen, skönt för alla som åker snowbord och liknande, och idag jobbar jag inne så de är ju skönt :) När jag får barn ska jag nyttja så många snö dagar de bara går till skidåkning pulka å massa snö kul ;)

Börjar om en timme så nu måste jag fixa mig och börja promenera ;)

bakis..

Jag och hjärtat ligger bakis i soffan och bara segar :P en skön tredje advent med andra ord ;)

Blir att bjuda älsk på middag senare. men nu vila lite till ;) ha en underbar söndag <3

Pengar och middag

Ja i helgen  är det de som gäller tjäna lite pengar, jobb idag 12-21 och imorgon blir det en trevlig middag med fint folk ;)
Låter som en mysig helg tycker jag :)

Just nu ser jag desperata hemmafruar och har precis ätit lunch. Så nu blir det att börja fixa mig för att gå mot jobbet.. I detta snö oväder, hm kanske inte de roligaste att jobba ute idag.. Tur de finns bra kläder.

Igår färgade jag äntligen håret och mirakulöst nog så blev det fakriskt bra. Jag gillar inte att färga håret hemma eftersom att jag har dåliga erfarenheter utav det hehe, men men de gick ju bra så kanske värt att göra det igen sen, Bättre att betala 85:- Än 1500:- ;)

Men nu måste jag tyvärr skynda mig :) trevlig helg <3

Snabbt Tips

Måste bara ge ett snabbt tips innan ja går mot jobbet :)

Lilla Års Krönikören ett riktigt bra program!

Om drömmar vore verklighet

Ja tänk va underbar om de vore så, iaf om det är en bra dröm :)

Nu har ljuset rest sig över staden och jag känner mig full av längan, förväntan och lycka. De är så mkt som jag går och tänker på och hoppas på. Men ibland är det bra att leva i drömmarnas värld för ett tag, så man slipper tänka på allt annat trist som pågår här i verkligheten.. omprov på NationellaProvet Imorgon och idag jobb 13-17 Alltid bra med jobb.

Igår var de dax för dessa två Redovisningar jag nu taggat inför så länge, det gick väl så där kan man säga inte riktigt vad jag hade tänkt mig men nu är de gjort och jag kan blicka framåt :)

Nu blir det att ringa ett viktigt samtal till studievägledaren och sedan tänkte jag se års krönikören, eller vad de där programmet nu hette som gick igår kl20:00 på 5 an tror ja. Barn mellan 4 och 8 som summer da gångna året kan vara riktigt kul att höra barns tankar och åsikter, hehe :)

Hoppas ni får en bra tisdag så hörs vi senare :)

Plugg

Ni f¨r ursäkta mig att jag inte skriver om någonting annat än om mitt plugg men just nu är det bara det som snurrar runt i min skalla. Igår satt jag med min kompis jennifer hon hjälpte mig med att skriva klart ena redovisningen så nu känns de så himla bra :) Man har tur som har så fina kompisar och duktiga framförallt :)

Nu är det bara Mitt projekt arbete kvar som ska redovisas imorgon då :) Har dock en så otrolig beslutsångest vet inte vad ja ska skriva om :/ Hihi ja och välja olika beslut går aldrig ihop :)

Jag har även lite besluts ångest om vilken dag som är mest speciell 12 12 12 eller Nyårsafton. Hm de kommer ju aldrig mer ett datum som 12 12 12 i mitt liv :(

Beslutsångest...

Nä men nu ska jag plugga så får jag uppdatera liteo bättre :)

Lördag morgon

Ja nu är det lördag morgon :) Igår var det en sisådär bra dag,  Var på stan med Lisa min vän igår de var mkt trevligt alltid lika kul att ses. Men sedan hade ja prov som gick så där och jag fick reda påå att jag kanske blir skyldig csn en massa pengar.. Vet inte hur mkt det handlar om men hojja så tråktigt det känns så igår var ja ordentligt less kände ja.. Men nu är det en ny dag och får ta nya tag.. Snart iväg med Jennifer till KulturensHus för plugg, Har bestämt mig för att inte gå där ifrån förs än jag är klar med mina redovisningar.. :) Önska mig lycka till :P
Nu blir det att fixa till mig lite så jag kanske känner mig lite bättre, funderar på om ja ska färga håret idag också om ja vågar, Vill bli av med utväxten..



snabbis

Ligger hemma med en sjuk kille och pysslar på <3
nu är det helg och imorgon blir de att kliva upp tidigt för att bege sig mot kulturenshus där jag och en kompis ska plugga för fulla muggar för imorgon ska mina redovisningar var klara har jag bestämt mig för :)

Ha en trevlig fredag kväll <3

Suck

De går så segt just nu med pluggandet. Känner mig allmänt små irriterad på allt :(

Funderar på å hoppa in i duchen eller krypa ner i sängen för å rensa lite uppe i skallen å samla energi inför en ny dag med plugg, prov och en snabbis på stan :)

...

Ja då var de torsdag och jag tänkte ta helg. Vill jobba men ja hinner verkligen inte nu. Har två redovisningar på måndag, och då slipper ja dra ut på kursen till efter jul om jag gör klart dessa nu.
 Redovisning nr1 Då ska jag berätta om boken Oliver Twist.. Jag är ju ingen som gillar att läsa så att prata om böker är inte mitt starka ämne men de finns lösningar även för mig :p Hihi Så nu ska ja kämpa på med det. Så ja kan berätta lite kortfattat om boken, sattsar på E bara ja klara det så är jag himla nöjd :)
 Redovisning nr2 Projekt arbetet, jag tänkte skriva om unga föräldrar jämföra lite med USA och sverige hur har vi det med prevetivmedel är vi fler eller färre unga mammor och pappor här i sverige pga våran underbara lag som nyss slagit in Gratis preventivmedel till 25 Tror ja de var :) Lite Posetiva och Nekativa frågor och fakta kring detta, kan var riktigt ineresant att läsa  om. Så de blir nog inte så svårt.

Igår var det jobb dax, var på möte vid halv två och fick lite klarheter i saker och ting. Vissa saker har man ingen makt över och får helt enkelt bara strunta i det och fokusera på sig själv, De är synd men som sagt livet är inte alltid kul.. sedan mot jobb 16-21 Hade två kunder med katt så nu sitter ja och små snorar :/
 När ja kom hem satt ja och sambon och myste lite i soffan vi hinner aldrig ses då vi jobbar olika tider, Ja är barnvakt plugga och jobbar så så himla mkt tid blir det inte över. Iaf då när vi satt där och pratade så berättade han om en plan han hade som tyvärr inte gick att slutföra, Han tänkte överraska mig och ta mig på en utlandsresa helt spontant nästa vecka ;) Jag blev så himla glad, nu blir det ju inte av men de är ju tanken som räknas.
 Själv har ja ju en liten överraskning till min fina men jag vet inte riktigt om ja vill skriva vad det är :p man vet aldrig vem som snokar in här och läser, hehe.
Men när överraskningen är över så berättar ja det även för er :)

Förövringt kan ja var tråkig och slänga in en komentar om detta väder! Precis som alla andra.. Kollar ut och små snö flingor faller ner så nu är de väl på väg och snart har vi ovädret här hos oss. Men vad gör vi vi norrläningar är ju lite mer rutinerade när de gäller snö än dom där nere i sthm osv :p

Nä men nu ska ja skärpa mig och ta tag i skolarbetet, önska mig lyckatill. Så hoppas jag att ni får en bra torsdag  <3

Tisdag & Onsdag

Dagarna bara springer iväg, har alltid så mkt att göra om ja inte hat någonting alls att göra förståss. Alldrig är de lagom, Men ja gillar att ha fullt upp för en stund iaf så jag klagara inte.
 Igår Klev jag upp tidigt vid sju gjorde mig klar och trog till skolan för andra och sista delen i nationella proven. Skriftlig & Lyssna, kändes som att de inte gick så bra. Men de är ju jätte svårt att lyssna på massa folk som pratar jätte snabbt i olika dialekter plus att det är på engelska. Men nationella kan inte sänka betygen bara höjja så de är ju ett plus :)

Sedan efter nationella drog jag mot stan för att låna en ljudbok, och sedan mot jobbet,  14:15-21:30 på ett gruppboende. Är alltid lika kul att få jobba med Funktinshindrade personer. Dom är så glada härliga och framförallt tackasamma, att jobba med någon som säger Lina jag tycker om dej. Då blir man glad och vill mer än gärna komma tillbaka till jobbet <3
 
Nu har jag klivit upp för ett tag sen och har ätit frukost och skördat min farm ;) (FarmVille på Facebook) Haha
Så nu tänkte jag plugga innan jag ska på ett litet möte i stan, sen ikv blir det jobb :)

Ha en toppen dag alla <3


1:a december


RSS 2.0