mot staden

Min underbara vän lisaM och jag ska gå på stan snart :) nu när dom har kvällsöppet :) Va kul de kommer att bli! :)

ledig

Ja idag vart de en ledig dag :/ känns aldrig bra man vill ju ha jobb och pengar! men men ja kan inte göra så mkt åt de :(

Älsklig var nyss förbi en sväng och hämtade något han glömt, han kom från jobber i sin jobb kläder! grr  ;) SnikarByxor finns de nå sexigare? :P
Nu är ja ny duschad och tänkte försöka fixa mig så man känner sig lite snyggare själv. Är i en sån där period som man inte känner sig snygg eller bra på något sätt. Alla andra är mkt bättre just nu :/ de går över snart :)
Tänkte fixa mig och göra mig lite extra fin. Sen laga middag tillhjärtat och göra en mys stund innan jag ska till stan och förnster shoppa :P För ikv har stan öppet till 21 :) De blir ju jätte kul! :)

Hoppas ni får en bra dag alla <3

godmorgon

Ja nu är man vaken och hundarna är rastade, vi tar hand om två sötnosar medans husse och matte är utomlands :)
frukosten är i magen så nu ör de dax att borsta tänderna och dra en kam genom håret så man är redo om de skulle bli jobb. sen slå på kanal11 och checka gårdagens bb avsnitt som ja missade ;) Inget får man missa:P
Men måste springa nu de börjar 07:55 :P kort uppdatering :)

Pusshejs

Våren är här

Idag den 25/4 känns de verkligen som att våren är här! Man blir så otroligt glad och den posetiva energin bara bubblar inom mig :) Känner mig riktigt lycklig. Har hämtat en jätte fin spegel som ska upp på väggen i hallen, kommer bli jätte fint :) hoppas ja iaf.
Hade kort arbetsdag idag :) Jobbar häldre varje dag och korta pass än långa och fler lediga :P

Snart slutar oscar på jobbet och jag ska laga mat så vi har nå att käka :) skönt att få äta middag tillsammans. de får vi nästa aldrig jag jobbar eller är barnvakt så de ska faktiskt bli mysigt fast vi bara ska äta  korv och makaroner :P enkelt å bra ;)

Nä men nu måste ja bege mej ut på balkongen en stund i varm vädret ;)

Pusshejs

När man talar om de så..

Precis när ja trycker på publicera så ringer dom och ger mej jobb idag ;) så nu upp å fixa sej å så iväg på jobb till 20:15 ikv :)

Tisdag 0800 och ännu inge jobb :(

idag är de tisdag och ja börjar känna mej frustrerad, jag vill ha ett morgon pass! men klockan är redan 8 så ja får nog inget :( Min motivation börjar svika..
Annars idag har jag inga planer. kanske kan man få sätta upp lite saker i hallen så de kannäs lite trevligare där och inte så tomt, nu när det är nytapetserat : ) Men oscar måste hjälpa kan inte själv :P

Igår beställde jag en tid för att besikta min gamla lägenhet så de är väl dax att snart börja packa och städa ur. så man inte får en bakläxa :P Hoppas att ja klarara mig utan tillsäggelser.. Men ja måste ju erkänna att de känns lite trist att lämna de som varit mitt hem i 3 år nu. min första lägenhet. Den nya lägenheten har bättre lägen för mig utan körkort, större yta, balkong och våningen högst upp :) så ja de blir bättre men ens första lägenhet är ändå någonting specielt :)
Men vi kommer nog trivas båda två här på kallkällarn ja och oscar <3

men men om man aknske skullle försöka göra lite nytta :P så man har gjort nått även om ja inte har jobb :( puss hej

Måndag igen

Jag skriver bara lite inlägg då och då :) bättre sällan än aldrig :P
Nu är det måndag igen ja sitte i lägenheten som snart kommer bli mitt hem och väntar på att älskling ska komma hem. Små tittar på gamla avsnitt av oc och har de bara allmänt bra :)
Snart flyttar jag och oscar ihop i en lähenehet på kallkällarn, vi har tapetserat om i köket och hallen, blev riktigt fint :) Kommer kanske bilder sen när ja hittar rätt sladd till kameran :P
Ardessändringen är nyss bokad och en tid för besiktningen på min gamla lägenhet :) Hoff. känns spännande och nervöst, men bra.
Jag blir så himla sugen på att köpa massa nya inrednings saker! men nu måste jag ju tänka på att vi är två som ska bo där de är ju tur att vi har någorlunda samma smak :)

Lite kort uppdatering Hade bra tills ja skriver igen ;)

RSS 2.0