Irriterad och besviken..

ja idag var de då mådag igen.. En mkt tråkig dag, och inte nog

Hej å Hallå!

Nu var de dax att skriva igen då.. Hahah ja är så fruktansvärt dålig på att uppdatera. Jag kan ju berätta lite om helgen då. Fredag vart de fest. lite oplanerat och så man ändå kul. Kände dock att slutet på kvällen vart lite si så där.. Vi var hemma där vid 4 kanske och va somnade typ halv7.. Så lördagen där jag hade en hel del planer känndes en aningen tung. Först for ja till stan och träffade sebbe, vi fikade och pratade minnen. Länge sen sist! Bättre sent än aldrig hehe.
Sedan mot kvällen bar de av till Johanna och sitta barnvakt till två underbara killar! riktigt mysigt.  och nu idag är det praktik på chemat.. Ite så taggad men ändå skönt att ha nå att göra ist för å bara sitta hemma.
Har inte träffat jappe på flera dagar. saknar han otroligt så skönt att vara igång så man inte tänker på de. Men imorgon hoppas ja på att vi kan ses. Jag har alltid så mkt att göra å när ja kan kan inte han :( Rätt jobbigt ibland. Och när han har så många hundar kan ja inte sova hos han så mkt heller. Ogilla!!

Börjaj halv 3 så planen just nu är väl att ja ska ta mig en dusch kanske och sedan plock undan lite så de ser städat ut. Slutar kl 21 tungt!!

Känner att jag verkligen behöver sova nu har sovit dåligt tre nätter i rad nu. Kroppen känns utslagen.

Men men om ja nu ska hinna allt ja planerat så ska ja nog  överge datorn :P Puss puss så höra vi <3

ingen ro

Nä de stämmer hade ingen ro att skriva igår, har fått tand värk! Att höra när någon klagar är ju inte så ku så därför tänkte jag klaga av mig lite här, det är ju ändå ingen som läser här så då passar de åerfekt!

Till att börja så började de ila i min framtand för asså jätte länge sen lite mindre än ett år sen. men jag tänkte att de var nog inge konstigt. Men de vart värre och jag bestämde mig för att byta tandkräm, till en som ska vara bra mot ilningar. Och de hjälpte! Men sedan så började de göra ont lite till och från.. ja kunde inte riktigt säga vars de gjorde ont någonstans där framme uppe eller nere. Jag ringde till tandläkaren direkt. Trotts min rädlsa. Men jag vet att om man väntar blir de bara värre. Jag fick en tid redan dagen efter och trodde att jag skulle få laga.. Men nejnej inte de, för de fanns tydligen  inge hål.. Hm.. Dom såg däremot på mina tänder att jag gnisslar tänder. Så jag ska få en skena på tis som ja ska ha när ja sover. Inte kul men de är nog bra.
Jag tänkte att tandläkaren har nog rätt, hon borde ju ändå veta bäst.. Dagen där på kändes de okej jag hade knappt ont, men mde varade inte länge.. igår då jävlar.. Jag hade ont som fan konstant hela dagen låg vaken till typ tre.. Usch idag känns de bättre men nu känns de som om någon fyllt min tand /tanköttet över tanden med någonting.. Känns svullet. Huva

och de är klart att de ska hända mig.. Hatar tandläkaren har gjort en rot fyllning en gång och efter de så skakar jag varje gång jag komemr till tandläkaren hjärtat slår, alla muskler spänner sig å tårarna rinner. Alltså jag fixar inte ett besök till om de inte bara är en koll..

Ajja nu har ja fått klaga lite. känns alltid bättre.


Igår for jappe ham : ( känns inge kul. Man känner sig så ensammen. saknar han såå.
Tur att jag har saker att göra idag då. Tvättar just nu så ska snart ner och hänga tvätten, sen ska jag hjälpa mormor med att plocka ner julen : )

Hoppas att ni alla får en bättre och mindre smärtsam dag som jag :P Kraam

Dålig uppdatering

NU är de dax för design byte och sedan en uppdatering :)

Nytt år och nya tag

Ja nu har vi börjat de nya året, känns skönt att få en ny start. Igår var jag en stund hos mormor på kvällen och sedan for jag hem där Jappe väntade på mig. När ja öppnade dörren hem så mötes jag utav en städadlägenhet och massa tända ljus! Blev riktigt glad plus att jappe stod och gjorde middag till oss. Det blev lax och potatis med lök&rom röra :) Mumms!!
Sedan blev de film mys med kex och ost <3 Ibland är han allt underbar min Jacob! Kvällen slutade mkt mysigt ;)

Ja de var gårdagen, idag är det lördag. Jag håller på att tvätta. KUl första dag på året : )
Såg nyss på Victorias secret fashion show! Såå bra. Älskar de. Vill också ha så snygga underkläder! Funderar starkt på att beställa!!


Men vi får se. Nu ska ja typ städa lite. Hoppas att ni får en bra start på de nya åert! Kram

RSS 2.0