Godmorgon!

Ja har precis vaknat. Och nu tänkte jag ge mig på städningen direkt :) Har laddat hem lite musik till mp3:n så nu ska den in i tv:n å så är de bara att börja städa.
Sedan efter de så tänkte jag att jag skulle fara till mormor och hjälpa henne lite. Fixa naglarna och sådant. Hoppas hon känner igen mig :)

Sen kommer Jappe äntligen hit. Som jag har väntat och längtat! Så ja måste hinna hem å ducha och fixa mig lite också ;) man vill ju vara fin när han kommer ♥

Men nu ska ja ta tag i de jobbigaste först, DISKEN! Hatar att diska men älskar att städa :P
Puss hejs ha en bra söndag och missa inte solsidan ikv!

Lekte lite med photoshop.

Satt och fantiserade om hur ja skulle passa i brunt hår.
Ni får ursäkta mitt slarviga jobb ;)





Godmorgon

Lördag morgon1 Så skönt att få vakna av sig själv och tidigt till och med. En underbar känsla att bara få vara för sig själv utan allt och allt. De är bara jag min lägenhet. Igår delade även en oyroligt otrevlig huvudvärk min tystnad men han verkar ha lämnat mig under natten.

Idag har ja inte mkt på schemat kl 12 ska ja tvätta och sedan där efter 6 på kvällen ska ja hälsa på min mormor som fortfarande ligger på sjukuset. Hon mår bättre. Men nu har hon inga krafter i kroppen kvar :( Kämpa på mormor jag vill ha dig kvar! ♥

Har haft de sjukt jobbigt nu ett tag. Blir en sak dålig så faller allt. Matten går åt helvete som vanligt! mormor mår dåligt, och sen lite andra privat saker..

Ja så allt rullar inte riktigt på som de ska.. Men de är väl så livet är! Så de är bara att kämpa på fast att jag känner att krafterna börjar ta slut helt!

Tur att man har musiken, vad skulle man göra utan den?
Och när jag ändå skriver om musik så kan jag ju passa på att klaga på itunes..!! Min dator har ju som sagt varit me dom en liten olycka. Den fick ett vin glas i sig och nu är den inte riktigt som den ska. Har lämnat in den och nu har jag en annan dator och eftersom att jag har bytt dator så hänger inte itunes med.. Jag är inte så där jätte bra på de här men så som jag förstår de så har man sitt itunes på sin dator och kan inte använda någona nnan dator. För när jag igår laddade hem ituns på nya datorn och skulle synkronisera så tog datorn bort all min gamla musik.. Så jag var tvungen och göra om allt.. Usch va irriterad jag blev! När jag insåg att ja bara hade typ 3 låtar på ipoden..

Förstår inte vad som ska vara så bra med de där systemet?!!! Ajja d eär ju inget ja kan göra någonting åt. Men ändå blev som lite arg!


Lov!

Ja nu låser ja dörren till omvärlden. Slappnar av och tänker bara på mig själv! Känner att jag behöver det mer än någonting annat! Har haft allt för mkt att göra i veckan. Så ska de bli skönt att varva ner och bara ta de lugnt. Har sällan huvudvärk men idag dunckar de ordentligt.
så de blir en ta hand om mig själv helg ;)


Hade inte så mkt att skriva. Orkar för den delen inte heller skriva. Men vi får höras kram :) ♥

Jag lever!

Ja ibland känns de omöjligt! Men de är sant jag lever faktiskt fast att livet just nu känns åt helvette.. Har egentligen inte så mkt att skriva om. Hehe men just nu har jag ätit frukost och tänkte fixa mig lite sen blir de att fara till skolan för en matte lektion och sedan direkt till praktiken för att jobba kväll. Typ 1 till halv 7 Eller någonting sådant. Inte allt för sent.

Det snöar och blåser ute idag.. Usch.. Men men man måste ju ta sig ut. Ajja nu ska jag fixa mig. Kram på er och ha en underbar fredag! ♥

Leeedig!!

Obeskrivlig känsla att vakna och och veta att man inte behöver göra någonting alls :) Jeffi kom dock halv nio på morgonen, Men d evar bara trevligt med lite sällskap vid frukosten. Sedan damsugade jag och duchade innan vi for in till stan för lite fönster shopping! ♥

Sedan for ja förbi killen en snabb sväng och innan ja for hem så blev de att fara till stan en vända till för lite tröst shopping ♥ Det blev två par leggings, strumpbyxor, sockar och fyra tröjor! :)

Heheh så nu är jag fattig på pengar men rik på kläder. Är d einte så de ks avara eller? Haha

Blir lite bilder sen tänkte jag.
Kram på er ♥

Nä asså snart lägger ja ner skiten!

Ja idag är de då prov. och jag känner att de kommer verligen inte att gå.. Vist jag kanske inte har pluggat nog mkt. Men hur jävla kul är det, när jag kände att matte är de ända ämnet i skolan som jag är bra på inte jätte bra men jag har iaf inte problem i matte.. Och vad händer.. JO ja Fattar inte ett jävla skit. Jag börjar nästan gråta på lektionerna för jag känner mig så otroligt misslyckad. Vist jag vet att jag inte är den vassaste kniven i lådan. Att jag kanske inte är bra på specielt mkt. Men matte var litep som mitt hopp.. Jag tänkte lite att jaja ja är ju iaf bra på matte typ.. Men ja där sprack de lila självförtroendet man hade..

Åh jag är så arg och ledsen så ja tror jag slår sönder precis vad som helst just nu!

Matte matte matte

Ja de är de ända som snurrar i mitt huvud just nu! Imorgon är det matte prov för min del. Jag jag kämpar som fan för ett G hehe jag är inte den vassaste kniven i lådan när de gäller matte har jag upptäckt. Hehe
Men jag försöker för fullt och ska fan klara det de har jag iaf bestämt.

Nog om de, Idag är de en riktigt skön dag. Halv ett har jag Socialtbehandlingsabete. Kanke inte så kul men de ska nog gå bra sedan efter den lektionen som för övrigt är 3.5 timmar lång.. Så är det prktik till nio någon gång :) ja de blir skönt!

Trivs verkligen hur bra som helst på min praktik plats just nu. Min nu varande handledare är bara såå underbar! ♥♥

Japp Japp. Heheh borde fortsätta med matten som jag precis har börjat förstå :) Rätt stolt faktiskt eftersom att det inte är någon som hjälpt mig att förstå.

3x-9 = 3(x-3)  Tillexempel den! Hehe ni fatta inte så mkt va? Inte för att de är så viktigt men jag har brytit ute största möjliga faktor. haha vadå geni?

Nä men nu säger ja hejdå då ses vi ikv kanske <3 Kram



Gäsp..

Ja usch så trött ja är! Lisa lejon har sovit hälr inatt :) De var ändå skönt med lite skratt :) inatt är det Jeffi som kommer och sover över :) Hehe. Kul att ja ganska ofta har sov kompisar :)

Ajja nu ska man ta och sätta på sig kläder så att man inte fryser, och för en gångs skull har jag med mig mat till praktiken. Hehe gjorde ugnspannkaka igår och de blev ju ganska myckt över :) så nu blir det pannkaka hela veckan XD Hehe nä skojja.

sedan ikv ska ja på någon föreläsning från 19:30 till 21:30.. Ja inte de roligaste man ja vill ju ha betyg så måste ju...

Usch nä nu måste jag skynda mig puss hejs Ha en bra dag!

Depression.

Ja nu kan ja allt om de. Hehe, kanske inte allt. Men har precis skrivit klart psykologin. :) Skööönt!  Woho

Tisdag

Ja då var denna dag avklarad. Skönt! Dagen idag: *Människan socialt och kulturellt.

*Lunch
*Religion.
*Handla

Och nu står de plugg på schemat. Räknar matte och snart ska jag skriva klart psykologin och skicka in den! Så den kommer in någon gång..
Ja just de, hehe nu har jag ju bestämt mig för att trappa ner på godis ätandet ; ) Hhaha vi får se hur de går. Men jag ska verkligen försöka, och ge allt. Jag började med de idag och har ännu inte ätit fast att jag har blivit erbjuden. Så ändå rätt glad fast att de bara är en dag. Hehe Men de är ju en bra början. Tänkte hålla mig hela veckan ut sen får vi se hur jag gör efter de. Jag kommer klara de bättre om jag bara har ett kort "avtal" med mig själv.
Ajja men nu ska ja tillbaka till matte boken. Önska mig lycka till! :)

Kram

Godmorgon

Har äntligen fått sov ordentligt, Gick och la mig i tid och vaknade 3 min innan klockan skulle ringa usch va de är skönt! Ja nu tänkte jag ta och tvätta mig lite och dra på nå kläder. Det är ju som kallt ute idag också. Men inte är jag ledsen för de.






Hhaha!

Nä man nu måste jag skynda mig lite så ja inte missar bussen :) Ha en bra dag!

Ny design


RSS 2.0