Ingen tid till annat

Jag har verkligen ingen tid till annat, jag går i skolan, och är barnvakt och är de inte de så är de nå annat. Känner mig jätte streesad över allt, skolan julen, hemmet och en rad andra saker. Men men som ja brukar säga allt löser sig. Men frågan är när..

Ajja nu ska ja inte klaga mera. Idag är det en kort dag i skolan :) Har bara psykologi från 08:15 till 11:00. Långt pass men de brukar gå bra. Så idag blir de skola och sen plugga hela dagen så ja är klar med de mesta när den här veckan är slut så man får vila ut i helgen :)

Men nu måste ja gå och fixa mig innen ja ska till bussen, lovar att skriva när ja är på lite bättre humör :) kram

LÄnge sen

Hej :) nu har ja inte skrivit på ett tag. Men har så mkt att göra just nu så jag hinner inte. HInner inte skriva nu heller men ville bara säga att ja lever. För nu bär de av till skolan på En LÖRDAG!! kul not!! Men men måste ju. Kram på er så hörs vi senare

Ledig hela dagen :)

Godmorgon, om ja nu kan skriva så, har vart vaken till och från sen halv sju. de var ingen som hade sagt till mig att jag var ledig i dag så klev upp som en zombie och sov på skolbussen och är typ död när jag kommer till skolan emn de värder snabbt tilll ilska! När jag inser att ja inte har någon lektion och de är min ända lektion idag så jag var alltså ledig! KUl kul kul. Blev sjukt less eftersom att jag riktigt trött. Men men de är inget ja kan göra nå åt.
Tog bussen hem igen och gick och la mig i soggan efter ett tag så somnade ja :) Sjkönt! Ja vaknade 12:00 av att jappe väckte mig. för ja har tvätt tid idag :/ Så nu har ja precis vart med tvä'tten och vaknat oreddentligt kan man säga :)

Tänkte ta itu med julsakerna idag. Är ja för tidig?? Hehe kände att nu var de dax för att plocka fram lite jul pynt. Så de blir lite av en städdag idag igen :P Men de är ju bara bra. Ikv blir de Tacos till middag :) Mums va de ska bli gott. Så de blr nog trots allt en ganska bra dag idag också :)



Kram på er <3

Ny design!

Nu har jag gjort en ny desig på bloggen! Blev riktigt nöjd! Vad tycker ni? :)


Söndag, ja idag är de söndag och de känns verkligen! Jga har inte gjort någonting alls idag vaknade kollade på Harry potter och de vise sten, som gick på 5:an :) sen har jag bara segat fixat med bloggen och så.  Men ibland kan de vara skönt med sega dagar också.


Men för att göra någon nytta idag så ska ja och jappe fara och handla, vi får se vad de blir till middag idag.
Hm.. Jag har typ inget att skriva om :P



Ajja, blir att spela lite assasiens creed nu! Kram :)

Assasiens creed <3

Kan berätta lite om min dag igår, de började inte alls så bra, kände mig lite nere. Och de blev inte bättre efter att ja gjort ett försöt till matte prov.. Matte är de ända ämnet jag skulle kunna påstå att jag är lite bra i och när jag inte klarade provet, som jag förövrigt inte förstod ett skit utav så kände ja mig så dålig! Men men de är väl så de kan gå bättre lycka nästa gång ;)

Sen när jag suttit och halft somnat av uttråkan på en geriatrik lektion så bar de av mot staden där ja träffade min drömprins ;) han lyckas alltid förvandla mina dåliga dagar till underbara! <3 Vi åt på max och han köpte nya underkläder till mig :)



Snygga va? ;)



Vi köpte även de nya Assasiens creed brotherhood :D Så när vi kom hem från stan spelade vi ut Assasiens creed 2. Så att vi nu på morgonen kan böra på de nya ;) De verkar riktigt bra! Bättre än första och andra ;)





Denna morgon börja bra :) Mkt mys och spelande. Har även läst ut boken Engångsligg. En Jätte bra bok! Läs den! Lite senare blir de att göra lite ärenden. men de blir i stortsett en mkt lugn dag.  Så idag tänkte ja försöka lägga ner lite tid på bloggdesignen ;) Hoppas de går bra. Minns inte hur de var man satte in bilder på sidebaren. någon som kan hjälpa? Men ja kommer säkert på när ja väl sätter mig ner och kollar så kommer nog minnet tillbaka :)

men men nu har jag uppdaterat och tänkte föröska mig på designen önska mig lyckatill :)
Ha en trevlig helg! <3

Städning!

Nu kan jag ju lugnt säga att jag är trött! Har tvättat alla sängkläder och mina kläder, skurat  golvet, damsugat dammat mattor vädrat mina täcken och damtorkat! sedan typ 11 imorse Är helt slut i kroppen.
Nu har jag fått i mig en god middag (kotletter, kroketter och sallad till de)  och ska byta lite kläder och fara och handla :)

Som sagt har jag haft helt fullt upp! Längtar till imorgon : ) Då blir de först skola, sen ska ja och jappe till stan och köpa ett Kenekt (stavning?) En rolig sakt till xbox :) och vi ska sova hos mig hela helgen och mysa!! Längtar verkligen efter en helg med bara lugn och ro! Få rensa lite bland tankarna och skaffa lite ny energi!

Nä men nu ska jag fara och handla då så de blir gjort :) Kram på er <3

Torsdag = Städdag!

Godmorgon :) Idag har jag bstämt mig för att följa de lilla veckoschemat jag har, de är meningen att jag ska städa på torsdagar :) Men så blir de ju aldrig, men idag tänkte ja ta tag i städningen ordentligt från golv till tak. De ska bli skönt när ja är klar, tvätta, torka, damsuga, skura och hänga ut täcket. Lita av de ja ska göra :) Som tur är så gillar ja ju att städa så de blir kul de här, När ja inte blev som ja skulle :P

Förövrigt har jag sovit ovanligt gott inatt förutom att jag hade lite otäcka drömmar om att jag bodde själv i ett hus i skogen med djur som sprang överrallt. Men annas så har jag sovit riktigt gott. Brukar vakna typ 8 i bästa fall 9 på helger och dagar då jag är ledig men idag vaknade ja halv 11 :) Så skönt att få sova ut.

Ska även ta tag i pluggandet idag hade jag tänkt. Har inte vart i skolan så mkt nu på sista tiden och har verkligen inte pliggat heller. Men nu ska ja föröka orda upp lite. Har matte prov imorgon, jag har inte så svårt för matte så tänkte at jka kan ju kolla igenom kapitlet så ja kommer ihåg allt. Hoppas de går bra!

Sedan ikv ska nog även en kompis komma och sova över. Ja min dag är med andra ord helt fullpockad. Så nu har jag inte tid att sitta här och skriva måste börja med allt om jag ska bli klar idag :P

Hoppas ni får en bra dag! :) Kram

Kvällen

Nu är jag äntligen hemma. Min dag har bestått av god mat mys och lite branvakts jobb :) Började med att ja for till Jappe och åt kina mat :) Muums! Spelade lite Assasiens Creed och myste. Sen bar de av och vara barnvakt :) Och nu är jag hemma, en ganska lugn dag med andra ord :)
Jag hoppa på en bra dag även imorgon :)

Jobbar på att fixa bloggdesignen! men jag märker att jag glömt mkt av hur man gör så vi får de hur de blir i slutet :) Men de ska nog gå bra.

Längtar till helgen!!

Nu kör vi.

Nu är de dax  för ännu ett försök att blogga :P Hehe har tappat räkningen nu på hur många bloggar jag har haft. Men nu ska jag inte sluta i första taget.. Idag vaknade ja 08:45 och va klarvaken! Har ätit frukost och segat på. Till och med hunnit städa badrums skåpet. Känner mig ganska duktigt : ) De blir väl snart dax att börja fixa sig så man känner sig lite männsklig ;p Sen blir de lucnch med Jappe på Mammamia ;)

Undra vad ja ska ha på mig idag då? såg att de var nästan -20 ute!! Kallt. Men inga sura miner för de :) jga får helt enkelt klä på mig. Hehe

Hoppas att ni får en underbar dag trots att de är en tråkig och kall onsdag :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0