Då var man hemma igen

.. Ja, nu är man hemma i lägenheten igen har varit hos mormor under julen som ja kanske skrev tidigare.
De är skönt att vara hemma men också lite tråkigt. Som tur är så har jag Jappe här <3

Dagen före jul får jag till mormor då där har vi ätit god mat och myst på. Julafton blev en lyckad dag! Med fina presenter bra stämning och åter igen god mat!
I julklapp fick jag Pengar, presentkort på Gina, en jätte fin berlock (stavning?) till mitt armband, en tumstock och en ipod touch4. Blev riktigt nöjd!

Har även köpt en ny tv nu under julresan, Så nu är jag pank!! Hehe men de var de värt.
Har inte så mkt att skriva om känner jag, så jag skriver mer sedan : )
Kram på er!

Blandning

Detta är en dag med blandade känslor sorg, glädje längtan och säkert lite hat.  Men för att få in lite mer glädje tänkte jag dela med mig at ev extremt roligt klipp!

Säger bbara två saker Banaaaaaanaaaaa!
Bappel!






Hhaha hoppas ni tycker att den är lika rolig som ja tycker!

Våran Ängel!

Jag saknar dej densié ja önskar du kom tillbaka för alltid om inte de så iallafall för en stund, Skulle så hemskt gärna vilja prtat med dig ge dig en kram och säga förlåt!

Tårarna rinner och smärtanblir på mind. Saknaden är stor om inte sörre.
Jag älskar dej av hela mitt hjärta, Du kommer alltid att avra en mkt specciell person för mig. Utan dej så skulle jag inte ha vart den person som jag är idag.






Vi fick låna en ängel till denna jord som spred sin glädje och ro.
Vii fick låna en ängel för en stund.

♥♥♥






Dygnsrytm?! Vad är de..

Ja det verkar som om varken jag eller Jappe vet vad dygnsrytm är. Han vaknade 6 och la sig vid 19:00.. Jag vaknade 6 la mig vid 8 vaknade 13:00 somnade 15:00 vaknade 17:30 och nu är jag vaken och ska snart sova.. Hm de är någonting som inte står rätt till :P Kna de vara vintern som påverkar. Sedan har jag haft ont i huvudet hela dagen så kan vara även de osm gör att jag sover.. Typ migrän eller nå. Ont i huvudet och ögat. men nu är de över, som tur är.
Idag har jag och Jappe haft lilla julafton kan man kalla de, Jag gjorde pannkakor till frukost då vi även tände ljus och jappe öppnade sina juklappar, Jag har inte fått min ännu, för den köper vi den 25 ist ;) Lägntar!
Sedan sov ja ju som jag sa, när jag vaknade såg jag och jappe på en film Karate-Kid. Bra början hoppas slutet var lika bra, somnade så såg inte helt. Haha, sedan när jag vaknade for vi till max oxh åt där sedan hem och då somnade jappe och jag har suttit här även läst en tidning nya VeckoRevyn, Bra tidning! Har även SOLO att läsa!

Har gort om lite på bloggen, eller ja lagt dit en del. Bilder på sidan, min profil Och en Välkommen åter skylt längst ner :) Är ni intresserade på att se hur jag har gjort? Skriv!

Men nu ska jag börja bege mig mot sängen om min SOLO tidning så vi får höras Imorgon!

Sedan blir de ett litet av brott. KOmmer att spendera min jul hos min mormor där de inte finns internet. Så de blir en lite Paus ♥



Lillajulafton!

Idag har jag och älskling lilla julafton. Vi åt pannkakor till frukost och så fick jappe sina julklappar. En t-shirt, en långärmad, tre kalsonger, ett presentkort på nikita och en kopp värmare/ kylare till datorn XD Haha

Har sovit dåligt inatt tänkt mkt på den 23:e <3 Så vaknade vid  6 på morgonen men nu har jag sovit en stund till. Skönt. Nu känner man sig utvilad.

Mer på shemat idag står de Max ;) Det är så jag och jappe firar jul. Hhaha nä. Men vi ska bort oda två underjul så just nu finns det inte så mkt mat här hos mig. Vill inte att de ska bli dåligt..
Så max får de bli
Vad ska ni andra hitta på idag?
Kram på er <3<3

Och inte blir man klokare...

Man tänker och tänker och tänker men de räcker inte för ja komme ringen vart..

Ajja allt löser sig på ett eller annat sätt.
Nu sitter jag och kollar runt på facebook och har tråkigt jappe sover..
De lär ja också göra snart. Har fått min pz2 sålt nu :)
Känns skönt att få bort saker som ändå baa ligger och skräpar..


Idag är de den 21december. De inne bär att de är två dagar tvar tills din dag gumman. En dag vi många aldrig glömmer!
Denisé du kommer alltid finna på en mkt speciel plats i mitt hjärta. Du har förändrat en stor del av mitt liv fått mig att tänka och se uppåt. Du betyder otroligt mkt för mig även om vi inte hann känna varan så länge. 
Denisé Markström Jag älskar dej ♥



Jag och Denisé



En vacker ängel!



Några bilder jag gjort.




R I P Gumman glömmer dig aldrig! <3


Nu ska jag kolla lite på tv innan ja går och lägger mig kram på er <3




John blund tar över!

Ja de är helt sant han har tagit över mitt liv. Jag är trött nästan hela tiden.. Har sovmorgon, vilar middag och sedan som nar jag ändå till kvällen en dag utan att sova de går inte jag orkart verkligen inte. Men d eär väl vädret som gör de. De blir bättre.
Inatt sov lisa hos mig :) men hon for tidigt på morgonen och så sov ja som vanligt, hehe. Såg Det regnar köttbullar innen ja somnade, riktigt söt film de där!
Nu när även jag har vaknat funderar ja på vad ja ska hitta på. Jag skulle ju behöva fara till stan men ja vet inte om ja orkar. Hm.. Vi får se. Skulle behöva fixa mig sminka mig och sådant har inte gjort de på länge nu känner mig helt risig. Akulle även behöva dammsuga. Ja jag ahr ju egentligen en hel del att göra vi får se hur mkt orken tilllåter.

Hehe fick en julklapp igår, av Lisa det var en Tumstock. Haha kanska komiskt för jag har ingen och har då haft lite problem att bestämma mått på saker till ex sängen jag sålde XD (Läs detta inlägg!) Så de kommer komma till användning.

Hoppas att ni får en trevlig dag så hörs vi kanske ikv :) Kram

Hej och hallå!

Jag och jappe har vart vakna ett tag nu, och nu är de pannkakor på g. Ska bli riktigt gott! Vi var på ica och köpte lite mjölk och annat nödvändigt till pannkakor och kom lite tidigt dom öppnade inte förs än 11 så vi fick vara ute och vänta i typ35 min brrr säger ja bara! Nu är de kallt. Men de är ju så de ska vara. Fast inte kul å vänte ute så länge.
Nu har jag gjort om loggen en hel del! Vad tytcker ni? Någonting som ehövs ändras kanske som ja missat?
Knapparna ovanför Design ego och vardag, vad tycker ni om dem? ser ni att de är knappar eller ska ja ändra designen på dem lite?

Hoppas på svar! :)

Idag går vi in i 4:e Advent! Tiden går fort så nu måste man stanna upp och njuta för vips så är julen slut :( och de vill inte jag. Älskar julen den är ju så härlig! Har inte riktigt köpt alla julklappar ännu. Har två kvar. KOm på en sak ja ska köpa till mamma och så nå mera till Jappe och mormor. de blir ju tre. Hm man kanske skule ta sig till stan någon dag.. Jobbigt när de är så mkt folk. Men nu när jag har lov så kanske man skulle försöka, de är väl fortfarande många som jobbar och är ju = mindre folk på stan. wiho ska nog passa på imorgon kanske.

Nä nu ska jag kolla till pannkakorna så de lir någon lunch. är jätte hungrig!

Hoppas ni får en underbar 4:e advent! Kramis <3

Lite bilder









...

Nu har min uppdatering vart dålig. Det ska ja ändra på!

Nu är de ääntligen lov för min del :) yes! GUD så skönt. Har sovit till tio idag. De kändes som en evighet. Idag ska ja och jappe bara ta de lugnt och dega hemma. De behövs. Jag  är helt slut i kroppen trött typ hela tiden. De är nog vädret som gör de.
Har haft en hel del problem med designen nu. Skulle vilja veta om det är fler som har de?först fungerar de sen inte. Riktigt irriterad. :s  Är de någon som vet vad de kan vara för fel? När hedern inte kommer upp? Heheh typiskt. När jag väl är ledig och ska sätta mig med de här så fungerar de inte, hm..

Ajja.. jag vet att de är många som vill lära sig göra sina egna blogg designer så tänkte om ni skulle tycka att de var kul om jag skrev lite och lärde ut lite hur man gör?
Nu ska jag vara med jappe vi ska se på tv. Hoppas ni får en bra dag. kram på er!

tredje advent

Jul känslan är här! tredje advent, gud va tiden går fort. Idag har jag tagit fram julgranen och slagit in paket till älskling (L) Härligt!

Sålde även min gamla säng.. Men de trode ju jag att den var 120 och sa även de till köparen och sen ringde han som köpt den och sa att den bara var 105 och då lämnade han tillbaka den :/ Pinsamt :P Ajja hoppas att de finns någon annan som vill köpa den ;)

Tänkte lägga upp lite bilder på det ja säljer om de är någon som är intresserad :)



Så sängen är 200x105cm och ja sälljer den för 500:-

Säljer även mitt Playstation2

Playstation2, två kontroller och ett minneskort 500:-
Spel 50:-/st
*Juiced
*Grandia 2
*The matrix path of neo
*Goldeneye
Microfoner till singstar 100:-





Nu lite bilder från idag :)



Jappe gjorde middag till oss idag ;)
Tscogratäng jätte gott!
(L)






Godjul <3

Allt har någonting bra ; )

Känner mig lite nere, mkt i skolan och med allt annat runt om kring. Någonstans blir de för mkt liksom.Men jag försöker att tänka possetivt och köra mitt eget race. Orkar inte ha en massa andra runt om som säger sina åsikter.
Igår så gjojrde jag en dikt och en novell till svenskan, idag blir de en redovisning. Känner mig ändå ganska nöjd, jag är verkligen inte någon pluggis, har ingen konsentration till sådant. och de leder ofta till att jag hamnar efter :s inte bra alls! Men nu försöker ja ta mig själv i kragen och fixa de här innan jul :)

Haha måste bara lägga in en rolig grej här, precis nyss så ringde de på dörren och så öppade jag och vad stod de där om inte en dammsugarförsäljare :p Hhaha jag trode faktikt inte att de fanns sådana idag :P nu är jag på mkt bättre humör!
Hahah de var kul! 

Ja, jag känner ju att jag har vart lite dålig på att skriva tur att de inte är någons om läser mig blogg ännu då ;) Heheh. Vet egentligen inte varför jag ens skriver. Men den största anledningen till att jag har en blogg är att jag älskar att göra blogg designer ;) Så de var väl så de började och vad är de för ide att göra en blogg om ja inte skriver :P Hehe. Funderar på att göra om designen lite :P Inte riktigt nöjd med bilderna :s känner mig verkligen inte så snygg. Om ja ändå hade en bra kamera! Då hade jag vart riktigt glad :) Men jappes tele är ganska bra så de får duga :)

Nä men nu ska jag plugga lite när jag väl har lite ro i kroppen. sen blir de nog en promenad med marie :) Jätte kul vi jobbade tsm i veckan och de sisar sig att vi bor grannar :P Alltid trevligt att ha någon kompis att vara med i bärheten ;)

Hoppas alla får en bra dag:) även om de nu inte är någon som läser det här :P men de som är bra med de är ju att de är ju ingen som saknar mig när ja inte har lust att skriva :P inte press liksom ;)

Kram

RSS 2.0